Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщение
    пиши с какво фи чеп си сложил
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Чекайте са малко господа неразбиращи от километражи а профита на полуоски на туинскрап, аз разбрах следното:

Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
      Това исках да знам,не сме прецакали нищо просто запалихме без полуоските да видим дали въртят скоростите и дифа .

Благодаря Ви!
      Тоест бех си забравил боба в този точно момент, за да знам каква дивотия сте се опитали да направите или сте направили. Без полуоски за мене означава, без
      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 15:27.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Чекайте са малко господа неразбиращи от километражи а профита на полуоски на туинскрап, аз разбрах следното:

Тоест бех си забравил боба в този точно момент, за да знам каква дивотия сте се опитали да направите или сте направили. Без полуоски за мене означава, без
        няма ядове важно е че се разбрахме и всичко е както трябва благодаря на всеки който съдейства
        1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Аз да питам нещо. Нали е нормално колата да работи на около 90 градуса. На мен нещо напоследък ми показва около 80. Преди малко карах около 30 мин, а успя да се качи едва на 70, а си е 25 градуса навън уж. Дали нещо в датчика има проблем или термостата ;/
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.

Comment

• Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщение
            Аз да питам нещо. Нали е нормално колата да работи на около 90 градуса. На мен нещо напоследък ми показва около 80. Преди малко карах около 30 мин, а успя да се качи едва на 70, а си е 25 градуса навън уж. Дали нещо в датчика има проблем или термостата ;/
            Когато я запалиш на студено, пипай горната тръба на радиатора докато моторът загрява. Ако и тя се стопля плавно, вероятно си за смяна на термостат. При изправен термостат въпросната тръба трябва да е студена за минути след старта и в определен момент рязко (за 10 - 20 секунди) да се затопли значително.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Здравейте, някой знае ли дали може да се сменят тампоните на надлъжните щанги на 147 или направо нова щанга трябва. Търсих из форума но намерих някъква тема от преди 4 години.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
              Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.

Comment

• нови или полиуретанови от ферариста
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Ясно, мерси!

Comment

• Ролята им е да държат колелото, така че полиуретана не би следвало да скърца.
                    ex - 147 16v multijet

Comment

• То полиуретановите са почти на цената на нови от AXM-a, така че най - вероятно ще взема нови.

Comment

• И сега и ако ми кажеш коя от всичките тръби е на радиатора Защото аз като отворя и виждам поне 5-6 тръби и не ми е ясно коя къде отива. Не си падам много разбирач от коли.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.

Comment

• Внимавай с избора на марка !
                          На Мооg втулките на напречните щанги са с гума мека като кашкавал.
                          Оттам се почват едни проблеми ....

Пращай на Ферариста ако питаш мен. Не би трябвало да скърцат, хода не е особено голям на щангата.
                          ex - 147 16v multijet

Comment

• Насочил съм се към Delta Gom, прочетох добри отзиви за тях, а за надлъжната ще помисля още малко.

Comment

И сега и ако ми кажеш коя от всичките тръби е на радиатора Защото аз като отворя и виждам поне 5-6 тръби и не ми е ясно коя къде отива. Не си падам много разбирач от коли.
                              Тъй като, радиатора е най-отпред, трябва да е тръба, която отива напред ... Дебел, черен маркуч, който излиза от ДВГ и се изгубва под предната греда!
                              Trans penis mihi est!

Comment

И сега и ако ми кажеш коя от всичките тръби е на радиатора Защото аз като отворя и виждам поне 5-6 тръби и не ми е ясно коя къде отива. Не си падам много разбирач от коли.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X