Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Чекайте са малко господа неразбиращи от километражи а профита на полуоски на туинскрап, аз разбрах следното:
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеТова исках да знам,не сме прецакали нищо просто запалихме без полуоските да видим дали въртят скоростите и дифа .
Благодаря Ви!Last edited by thecleaner; d.m.y г., 15:27.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЧекайте са малко господа неразбиращи от километражи а профита на полуоски на туинскрап, аз разбрах следното:
Тоест бех си забравил боба в този точно момент, за да знам каква дивотия сте се опитали да направите или сте направили. Без полуоски за мене означава, без1,8 16v TS 144кс,1998г
Comment
-
Аз да питам нещо. Нали е нормално колата да работи на около 90 градуса. На мен нещо напоследък ми показва около 80. Преди малко карах около 30 мин, а успя да се качи едва на 70, а си е 25 градуса навън уж. Дали нещо в датчика има проблем или термостата ;/Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщениеАз да питам нещо. Нали е нормално колата да работи на около 90 градуса. На мен нещо напоследък ми показва около 80. Преди малко карах около 30 мин, а успя да се качи едва на 70, а си е 25 градуса навън уж. Дали нещо в датчика има проблем или термостата ;/
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ролята им е да държат колелото, така че полиуретана не би следвало да скърца.
Comment
-
Внимавай с избора на марка !
На Мооg втулките на напречните щанги са с гума мека като кашкавал.
Оттам се почват едни проблеми ....
Пращай на Ферариста ако питаш мен. Не би трябвало да скърцат, хода не е особено голям на щангата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщениеИ сега и ако ми кажеш коя от всичките тръби е на радиатораЗащото аз като отворя и виждам поне 5-6 тръби и не ми е ясно коя къде отива. Не си падам много разбирач от коли.
Comment
-
Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщениеИ сега и ако ми кажеш коя от всичките тръби е на радиатораЗащото аз като отворя и виждам поне 5-6 тръби и не ми е ясно коя къде отива. Не си падам много разбирач от коли.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment